Tort Pszczeli Miodnej

Tort Pszczeli Miodnej
Tort pszczeli miodnej wymaga około 5 godzin od początku do końca. Ten deser ma 666 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz cukier cukierniczy, sodę wodorowęglanową, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 23% to danie jest raczej złe. Spróbuj Gluten Free Miód ciasto kukurydziane z kompot truskawkowy + miód bita śmietana, Ciasto miodowe Bundt z miodem Pecan Caramel, oraz Ciasto czekoladowo-miodowe z czekoladowo-miodową glazurą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij wszystko, czego potrzebujesz z lodówki, aby wszystkie składniki mogły osiągnąć temperaturę pokojową, a gdy to się dzieje, rozpuść czekoladę z części ciasta z listy składników w dobrej wielkości misce, w kuchence mikrofalowej lub zawieszonej na patelni gotującej się wody. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F, a masło i wyłożyć 9-calową puszkę sprężynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ubij razem cukier i miękkie masło, aż będzie przewiewne i kremowe, a następnie dodaj miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Dodać 1 jajka, ubijając je łyżką mąki, a następnie drugie jajko z kolejną łyżką mąki. Złóż roztopioną czekoladę, a następnie resztę mąki i sody oczyszczonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Dodaj kakao przepchnięte przez sitko do herbaty, aby upewnić się, że nie masz grudek, a na koniec ubijaj we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Wszystko dobrze wymieszać, aby uzyskać gładkie ciasto i wlać do przygotowanej puszki. Gotuj do 1,5 godziny, ale po 45 minutach sprawdź ciasto, a jeśli robi się zbyt ciemno, przykryj lekko wierzch folią aluminiową i sprawdzaj co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Niech ciasto ostygnie całkowicie w puszce na stojaku.
8
Aby zrobić glazurę, doprowadzić wodę i miód do wrzenia w rondlu, a następnie wyłączyć ogień i dodać drobno posiekaną czekoladę, wirując ją, aby stopić się w gorącym płynie. Pozostaw na kilka minut, a następnie ubijaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodaj cukier przez sito i ubijaj ponownie, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Wybierz talerz lub podstawkę, a następnie wytnij 4 paski papieru do pieczenia i uformuj kwadratowy kontur na talerzu. Jest to tak, że kiedy usiądziesz na torcie i oblodzisz go, lukier nie skończy się na całym talerzu. Odkręcić puszkę i ustawić dokładnie schłodzone ciasto na przygotowanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
11
Wylej glazurę na zimne ciasto z pszczołami miodnymi; może trochę dryblować po krawędziach, ale nie przejmuj się tym zbytnio. Glazura pozostaje lepka przez wieki (to jest to, co nadaje jej piękny topnienia gooiness), więc lód w czasie, aby glazura trochę twardnieje, powiedzmy co najmniej godzinę przed chcesz go podawać. Trzymaj patelnię z glazury (nie myj jej), ponieważ będziesz jej potrzebować, aby zrobić paski na pszczołach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Podziel marcepan na 6 równych kawałków i uformuj je w tłuste, przypominające kiełbasę ciała pszczół, lekko zwężające się na końcach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
13
Używając drewnianego szpikulca, pomaluj paski lepką glazurą miodu pozostawioną na patelni z lukru. Najlepiej wyglądają 3 paski, a następnie bardzo ostrożnie przymocuj płatki migdałów pod kątem, aby skrzydła pszczół, po 2 na każdym. Mogą pęknąć, gdy kopiesz je w ciałach marcepanu, więc miej trochę zapasowe. Boję się przyznać, że lubię też dawać im oczy, zanurzając punkt szpikulca w glazurze, a następnie na pszczołach: wyglądają bardziej sympatycznie z wyrazem twarzy, który jest w jakiś sposób tym, co dają im oczy, ale wtedy pojawia się efekt Disneya. Jeśli wymagana jest bardziej imperialna godność, Zrezygnuj z kropkowania w oczach i przedstaw to jako napoleońskie ciasto czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
MarcepanMarcepan
( 23)( 23)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn