Tort miodowy Michelle
Ciasto z miodem Michelle może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, mielony cynamon, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Michelle ' s Punch Bowl, Szynka pieczona Michelle, oraz Michelle ' s Caramel Corn.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na ciasto o wymiarach 9x13 cali.
W misce do mieszania, ubić razem ciasto, jajka, śmietanę, olej roślinny i wodę, aby uzyskać gładkie ciasto. W osobnej misce wymieszać brązowy cukier z cynamonem.
Wlać połowę ciasta do przygotowanej patelni i posypać ciasto brązową mieszanką cukier-cynamon.
Pozostałą masę zalać mieszanką cynamonową i delikatnie pokręcić kilka razy nożem stołowym.
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż lekko złoty kolor i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty, około 40 minut.
Wymieszaj cukier, mleko i ekstrakt waniliowy razem w misce, aby uzyskać gładki, płynny lukier.
Polać lukrem ciasto, póki jest jeszcze gorące; przed podaniem pozostawić do ostygnięcia.