Tort miodowy Michelle

Tort miodowy Michelle
Ciasto z miodem Michelle może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, mielony cynamon, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Michelle ' s Punch Bowl, Szynka pieczona Michelle, oraz Michelle ' s Caramel Corn.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na ciasto o wymiarach 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W misce do mieszania, ubić razem ciasto, jajka, śmietanę, olej roślinny i wodę, aby uzyskać gładkie ciasto. W osobnej misce wymieszać brązowy cukier z cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać połowę ciasta do przygotowanej patelni i posypać ciasto brązową mieszanką cukier-cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pozostałą masę zalać mieszanką cynamonową i delikatnie pokręcić kilka razy nożem stołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż lekko złoty kolor i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Wymieszaj cukier, mleko i ekstrakt waniliowy razem w misce, aby uzyskać gładki, płynny lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Polać lukrem ciasto, póki jest jeszcze gorące; przed podaniem pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn