Zupa Orgorkowa
Zupa Orgorkowa może być właśnie tą zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mielony tymianek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Polska Zupa Z Ogórków Koperkowych, Polska Zupa Z Ogórków Koperkowych, oraz Zupa z polskiej kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Udka kurczaka umieścić w dużym garnku i zalać wodą.
Dodaj kapustę, marchew, seler, cebulę, liście laurowe, pietruszkę, czosnek, tymianek, majeranek, sól i czarny pieprz.
Przykryć garnek i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gotować przez około 1 godzinę.
Przenieść 1 szklankę kurczaka i bulionu warzywnego do rondla.
Bulion i ogórki ogrzać na średnim poziomie przez około 15 minut. Powrót bulion ogórków do dużego garnka.
Mąkę i śmietanę wymieszać w misce. Wymieszać z zupą; doprowadzić do wrzenia, aż zgęstnieje, o 5 protokół.