Pikantne Palmiers z Proscuitto, parmezanem i musztardą
Pikantne Palmiers z Proscuitto, parmezanem i musztardą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis od SippitySup ma 36 fanów. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, nieznany parmezan, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantne Palmiers z Prosciutto, parmezanem i musztardą, Palmiery Pikantne, oraz Palmiery Pikantne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na około 9 cali w przybliżeniu w kształcie kwadratu.
Wymieszać ciasto z musztardą pozostawiając ½ cala granicy na całej drodze wokół krawędzi.
Połóż proscuitto na wierzchu lekko nakładając się i utrzymując granicę ciasta dookoła.
Powierzchnię posypać parmezanem.
Umieścić kawałek folii na ciasto i lekko zwinąć wałkiem do ciasta, aby delikatnie osadzić składniki. Pomoże to palmiers utrzymać swój kształt i nie oddzielić, jak piecze.
Obie strony ciasta zwinąć w kierunku środka tak mocno, jak to możliwe, aż spotkają się w środku. Zawiń rolkę w folię i umieść ją w zamrażarce, aby ostygła i stała się dość twarda, ale nie całkowicie zamrożona. Jakieś 30 minut.Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Rozwiń rolkę schłodzonego ciasta i pokrój go w poprzek na plastry o grubości 36, ¼ cala. Ułóż je na blasze do pieczenia około 1 cala od siebie.
Piec na złoty kolor, o 10 protokół.