Mama ' s Pound Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 30 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 119 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Mama Mac ' s Bundt Pound Cake, Tort z twarogiem mamy ... i Gratis, oraz Ciasto marchewkowe Mama Dip.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Mikserem, masłem śmietankowym i skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodawać cukier, po trochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu. Suche składniki wymieszać razem w misce i dodać do miksera na przemian z mlekiem, zaczynając od mąki, a kończąc na mące.