Tipsy wołowe i sos Merlot z ryżem wołowym i cebulowym

Tipsy wołowe i sos Merlot z ryżem wołowym i cebulowym
Końcówki wołowe i sos Merlot z wołowiną i cebulą ryż może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 26g białka, oraz 29g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, pietruszka, brązowy sos mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 469 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Patelnia wołowina porady i sos, Proste końcówki wołowe i sos, oraz Tipsy wołowe z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić mąkę, 1/4 Puchar sos Worcestershire, czosnek w proszku, i przyprawione sól w dużej misce, aż gładka i wrzucić końcówki wołowiny w mieszaninie mąki do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Usuń wołowinę łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Rozgrzać olej roślinny w dużej ciężkiej patelni lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby i 1 małą posiekaną cebulę w oleju, aż cebula będzie przezroczysta, o 8 protokół. Mieszać w przyprawione końcówki wołowiny i gotować i mieszać, aż wołowina jest rumiane i nie Różowy wewnątrz, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wlać bulion wołowy i ubić suchy brązowy sos wymieszać do mieszaniny wołowiny, aż będzie gładka; wymieszać w 1/2 łyżeczka sos Worcestershire, liść laurowy, pietruszka, i merlot. Doprowadzić do duszenia i zmniejszyć ogień; dusić, aż sos zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
MerlotMerlot
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Przełożyć do wolnej kuchenki, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
6
Około 25 minut przed podaniem, roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i gotować i mieszać 1 mały posiekaną cebulę, aż przezroczyste, o 5 minut. Wymieszać ryż do mieszaniny i wlać consomme wołowiny. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć. Gotuj ryż na wolnym ogniu, aż stanie się miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 15 minut; odstawić ryż na 5 minut, przykryj go widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina ConsommeWołowina Consomme
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Podawać końcówki wołowe i sos na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn