Colcannon
Jeśli u pacjenta występuje około 40 minut spędzić w kuchni, Colcannon może być spektakularny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Na 1,02 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Ten przepis z BBC Good Food ma 121 fanów. Mieszanka ziemniaków, kapusta włoska, powrót boczek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wrzucić ziemniaki do dużego rondla z wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut, lub do momentu, gdy miąższ będzie miękki po przekłuciu.
W międzyczasie podgrzej ćwierć masła w rondlu, a następnie smaż boczek i połowę kapusty przez 5 minut(patrz Wskazówka Kevinsa, poniżej, jak wykorzystać pozostałą kapustę). Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Ziemniaki odsączyć w durszlaku i obrać na gorąco.
Mash ziemniaki, aż będzie gładka.
Śmietanę rozgrzać z pozostałym masłem i po ugotowaniu ubić do ziemniaka.
Do ziemniaków dodać boczek i kapustę i wymieszać. Sezon, jeśli chcesz.