Tilapia z solą z trawą cytrynową

Tilapia z solą z trawą cytrynową
Solona Tilapia z trawą cytrynową może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Na 8,43 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz tilapię, gnojowicę, łodygi trawy cytrynowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Trawa cytrynowa gotowana Tilapia z Baby Bok Choy, Kieszenie Tilapia z Kolendro-cytrynową trawą Mojo, oraz Sip ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper.

Instrukcje

1
W moździerzu lekko wbić trawę cytrynową. Ułóż rybę na powierzchni roboczej i osusz. Wypchaj ubytki trawą cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Posmaruj 3 łyżki zawiesiny skrobi kukurydzianej po jednej stronie ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Rozprowadzić 1/4 szklanki soli na zawiesinie, tworząc cienką skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż skorupa wyschnie, około 20 minut. Ostrożnie obrócić rybę i powtórzyć z pozostałymi 3 łyżkami zawiesiny i 1/4 szklanki koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Odstawić na kolejne 20 minut, aż do całkowitego wyschnięcia.
6
Rozpal grilla. Ostrożnie umieścić tilapię na grillu i gotować na umiarkowanie małym ogniu, obracając raz, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieść tilapię na powierzchnię roboczą. Używając palców lub 2 widelców, odklej skórę tilapii.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
8
Przełóż rybę na talerze i podawaj z pikantnym sosem cytrusowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn