Tilapia Bruschetta

Tilapia Bruschetta
Przepis Tilapia Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 3 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Mieszanka pomidorów, filety tilapia, Majów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Parmezan Crusted Pesto Tilapia Bruschetta, Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia63
Magazyn