The Ultimate Spice-Rubbed Rib Steak

The Ultimate Spice-Rubbed Rib Steak
Ostatecznym przyprawa przetarł stek żeber może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 92g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 973 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 2 i kosztuje 10,12 zł za porcję. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka przypraw cajun, steki rib-eye, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Stek z flanki z przyprawami, Stek w paski z przyprawami, oraz Spice Rubbed Flank Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj średni grill lub rozgrzej brojlery. Jeśli używasz brojlerów, linia obramowana blacha do pieczenia z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W małej misce, połączyć brązowy cukier, Dom przyprawy, przyprawy Cajun, i pieprz cayenne. Steki pocierać mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść steki na grillu lub, jeśli pieczenie, umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Grill lub broil, 4 cale od ciepła, obracając raz, do pożądanej doneness, 12 minut dla średnio rzadkie, do 14 minut dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia59
Magazyn