The Sink Chipotle BBQ

The Sink Chipotle BBQ
The recipe the Sink Chipotle BBQ jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i jest zdecydowanie ogromnym bezglutenowy opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 344 kalorie, 2G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ocet winny, sól koszerną, płynny dym i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wolnowar maple chipotle bbq beef, Wszystko oprócz zlewozmywaka, oraz Zlewozmywakowe Ciasteczka podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię o średnim dnie na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać masło, cebulę i czosnek i podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Podgrzać do temperatury średniej, dodać sól, pieprz czarny, pieprz cayenne i paprykę chipotle i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj keczup, 3/4 szklanki wody, brązowy cukier, sok z cytryny, ocet z czerwonego wina, płynny dym, żółtą musztardę i sos Worcestershire i gotuj przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Gorczyca żółtaGorczyca żółta
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Mikserem ręcznym wymieszać sos do uzyskania gładkiej konsystencji. Będzie trochę grudek z cebuli i czosnku, a jeśli chcesz, odcedź je przez sito. W przeciwnym razie SOS dusić na małym ogniu przez kolejne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Wyjąć i ostudzić. Przechowywać w plastikowym pojemniku w lodówce przez okres do 1 miesiąca.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn