The Sink Chipotle BBQ
The recipe the Sink Chipotle BBQ jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i jest zdecydowanie ogromnym bezglutenowy opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 344 kalorie, 2G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ocet winny, sól koszerną, płynny dym i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wolnowar maple chipotle bbq beef, Wszystko oprócz zlewozmywaka, oraz Zlewozmywakowe Ciasteczka podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię o średnim dnie na dużym ogniu.
Dodać masło, cebulę i czosnek i podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta i miękka.
Podgrzać do temperatury średniej, dodać sól, pieprz czarny, pieprz cayenne i paprykę chipotle i gotować przez 5 minut.
Dodaj keczup, 3/4 szklanki wody, brązowy cukier, sok z cytryny, ocet z czerwonego wina, płynny dym, żółtą musztardę i sos Worcestershire i gotuj przez 15 minut.
Mikserem ręcznym wymieszać sos do uzyskania gładkiej konsystencji. Będzie trochę grudek z cebuli i czosnku, a jeśli chcesz, odcedź je przez sito. W przeciwnym razie SOS dusić na małym ogniu przez kolejne 15 minut.
Wyjąć i ostudzić. Przechowywać w plastikowym pojemniku w lodówce przez okres do 1 miesiąca.