The Nasty Bits: Spanish Smalec Cookies (Polvorones)

The Nasty Bits: Spanish Smalec Cookies (Polvorones)
Przepis the Nasty Bits: Spanish smalec Cookies (Polvorones) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 36. Ten deser ma 40 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brandy, jajko, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to The Nasty Bits: How to Render Leaf smalec (with Welsh Griddle Cakes ), The Nasty Bits: Pig ' s Ear Pizza, oraz Nasty Bits: Sopaipillas.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż mąkę i zmielone migdały na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Umieścić w piekarniku, aż mąka i migdały i zapach tosty, 5 do 7 protokół. Mąka i orzechy lekko zbrylają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ochłoń.
5
Piekarnik dolny do 300°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Mąkę i migdały wymieszać z cukrem, cynamonem i solą. Używając drewnianej łyżki, włącz smalec do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
SmalecSmalec
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
7
Dodaj jajko, skórkę pomarańczową i brandy. Mieszaj do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
8
Formować w kulki o średnicy około 1 cala.
9
Umieść kulki na blachach do pieczenia o 1 cal od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec ciasteczka, aż DNA są rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Ostudzić na stojaku z drutu. Pył z cukrem cukierniczym. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn