The Nasty Bits: Spanish Smalec Cookies (Polvorones)
Przepis the Nasty Bits: Spanish smalec Cookies (Polvorones) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 36. Ten deser ma 40 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brandy, jajko, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to The Nasty Bits: How to Render Leaf smalec (with Welsh Griddle Cakes ), The Nasty Bits: Pig ' s Ear Pizza, oraz Nasty Bits: Sopaipillas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Rozłóż mąkę i zmielone migdały na blasze do pieczenia.
Umieścić w piekarniku, aż mąka i migdały i zapach tosty, 5 do 7 protokół. Mąka i orzechy lekko zbrylają się.
Mąkę i migdały wymieszać z cukrem, cynamonem i solą. Używając drewnianej łyżki, włącz smalec do mieszanki.
Dodaj jajko, skórkę pomarańczową i brandy. Mieszaj do momentu włączenia.
Formować w kulki o średnicy około 1 cala.
Umieść kulki na blachach do pieczenia o 1 cal od siebie.
Piec ciasteczka, aż DNA są rumiane, o 15 protokół.
Ostudzić na stojaku z drutu. Pył z cukrem cukierniczym. Przechowywać w szczelnym pojemniku.