Thai Beef Stir-Fry
Thai Beef Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sos rybny, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 2 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Thai Shrimp Stir Fry z cukinią, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala. (Wołowina jest łatwiejsza do cięcia, jeśli jest częściowo zamrożona, około 1 godziny.)
Wymieszaj bulion, skrobię kukurydzianą, sos rybny, ocet i brązowy cukier.
Ciepła wok lub 10-calowa patelnia na dużym ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać wołowinę, gingerroot i czosnek; stir-smażyć około 3 protokół lub aż wołowina jest brązowy.
Usuń wołowinę z woka za pomocą szczelinowej łyżki.
Dodaj 1 łyżkę oleju do woka; obróć woka, aby pokryć stronę.
Dodaj marchew i cebulę; smażyć około 5 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać wołowinę, kasztany wodne i skórkę cytrynową; podgrzać do wrzenia. Wymieszać z mieszaniną bulionu. Gotować i mieszać o 1 minutę lub do ogrzania przez.
Podawać mieszankę wołowiny na ryżu.