Texas Style Chili

Texas Style Chili
Texas Style Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 663 kalorie, 51g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 3,67 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz do 6 papryczek, wody, mąki kukurydzianej i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, Texas-Style Chili, oraz Texas-Style Chili z mostkiem dla podobnych receptur.

Składniki

9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion lub bulion wołowybulion lub bulion wołowy2(może być lub przeglądać)Bukiet kuchenny, opcjonalnieBukiet kuchenny, opcjonalnie411Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę lub duszone (pokrojone)pomidory pokrojone w kostkę lub duszone (pokrojone)2(zima)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1kilogramychuck pieczeń, okrągłe, tri-tip, polędwica lub dziczyzna pokroić w kostkę 1/2 calachuck pieczeń, okrągłe, tri-tip, polędwica lub dziczyzna pokroić w kostkę 1/2 cala1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)tłuszcz z boczku lub olej do smażeniatłuszcz z boczku lub olej do smażenia6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOpcjonalne dodatki: fasola Pinto, ryż gotowany na parze, surowa cebula, zielona cebula, rozdrobniony cheddar, śmietana, kolendra, kliny z limonki i / lub tortilla lub chipsy kukurydzianeOpcjonalne dodatki: fasola Pinto, ryż gotowany na parze, surowa cebula, zielona cebula, rozdrobniony cheddar, śmietana, kolendra, kliny z limonki i / lub tortilla lub chipsy kukurydziane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masa harina (mąka kukurydziana) lub mąka kukurydziana, opcjonalniemasa harina (mąka kukurydziana) lub mąka kukurydziana, opcjonalnie2(zima)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kminek mielonykminek mielony2(może być lub przeglądać)suszone oreganosuszone oregano4do 6 ostrych papryczek (patrz UWAGI), posiekanychdo 6 ostrych papryczek (patrz UWAGI), posiekanych2(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)makaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana zielona lub czerwona papryka, lub połączenieposiekana zielona lub czerwona papryka, lub połączenie2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana słodka lub żółta cebulaposiekana słodka lub żółta cebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn