Texas Beef Mostek Chili

Texas Beef Mostek Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chili z mostkiem wołowym w Teksasie. Na 5,54 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 827 kalorii, 58g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, grubą sól koszerną, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Texas-Style Chili z mostkiem, Texas BBQ Beef Mostek, oraz Mostek Wołowy W Stylu Teksańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić chiles w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Zalać wystarczającą ilość wrzącej wody, aby przykryć. Moczyć, aż chiles zmiękną, co najmniej 30 minut i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. podsmaż boczek w ciężkim dużym garnku odpornym na piekarnik na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
4
Dodać cebulę. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Wołowinę posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
6
Dodaj do garnka; wymieszać do herbu. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Odcedzić chiles, rezerwując moczenie cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
8
Umieścić chiles w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj 1 szklankę płynu do namaczania, czosnek, chili w proszku, nasiona kminku, oregano, kolendra i 1 1/2 łyżeczki grubej soli; blend do puree, dodając więcej płynu do namaczania przez 1/4 garści kubków, jeśli jest bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KolendraKolendra
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
10
Wlać puree na mostek w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodaj pomidory z sokami, piwo, zielone chiles i łodygi kolendry. Wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
KolendraKolendra
PomidorPomidor
PiwoPiwo
12
Przynieś chili na wolnym ogniu. Przykryć i wstawić do piekarnika. Gotować 2 godziny. Odkryj i gotuj, aż wołowina będzie prawie miękka, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Dodać squash; wymieszać, aby płaszcz. Piecz uncovered aż wołowina i squash są miękkie, dodając więcej moczenia płynu w razie potrzeby, aby utrzymać mięso pokryte, o 45 minut dłużej. Doprawić chili do smaku solą i pieprzem. Garnek przechylamy i odstawiamy tłuszcz z powierzchni sosu. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Chłodny 1 godzina. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Ozdoby: Ustaw ozdoby w oddzielnych naczyniach. Rozgrzej chili na małym ogniu. Chochle chili do misek i podawać.* Dostępne w wielu supermarketach oraz w sklepach z żywnością specjalistyczną i na rynkach łacińskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Rosado. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia66
Magazyn