Tex-Mex Tacos Wołowe

Tex-Mex Tacos Wołowe
Tex-Mex Beef Tacos to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 316 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pełnoziarnistą kukurydzę, fasolę, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, czosnek, i wołowina; gotować 6 minut lub aż rumiane, mieszając pokruszyć wołowinę. Mieszamy kukurydzę i 6 kolejnych składników (kukurydza przez chiles). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wołowiny do każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
KukurydzaKukurydza

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn