Terryna Z Kurczakiem

Terryna Z Kurczakiem
Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 61 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej roślinny, pietruszkę, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mozaika Terrina Z Kurczaka, Terrina z kurczakiem i truflami, oraz Przepis na Terrynę z kurczakiem, wieprzowiną i pistacjami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Patelnia do chleba Line, 8 1 / 2x4 1/2 cala, z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Natkę pietruszki posypać na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń tłuszcz z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
4
Pokroić kurczaka na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
5
Umieścić kurczaka w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć aż do grubego zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem papryki. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
Wymieszać mieszankę kurczaka i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Cały KurczakCały Kurczak
8
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przykryć patelnię szczelnie folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
10
Piec 1 godzinę; usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec odkryte 20 do 30 minut dłużej lub do mięsa termometr wstawiony w środku czyta 180º F. przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
12
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin. Odwróć na półmisek.
13
Zdjąć patelnię i folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn