Tequila BBQ Spare żeberka
Przepis Tequila BBQ Spare żeberka jest gotowy w około 3 godziny i 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 1402 kalorie, 120g białka, oraz 73g tłuszczu. Na 10,54 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Mieszanka granulowanego czosnku, california / new mexico chile, koszerna sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, Żeberka zapasowe taty, oraz Żeberka Zapasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Zacznij od przycinania żeber z nadmiaru tłuszczu lub ścięgna.
Usunąć cienką membranę z tylnej strony żeber i wyrzucić. Dodać rub łącząc kminek, czosnek, cebula w proszku, papryka, sól, pieprz i ancho chile proszku razem w misce do mieszania.
Ustaw kilka dużych arkuszy folii (jeden zestaw dla każdej płyty).
Umieść 1 stojak na każdym arkuszu i podziel suchy rub między każdą płytę. Wcierać mieszaninę w żebra po obu stronach, a następnie złożyć folię, tworząc szczelną torebkę wokół każdego stojaka. Na tym etapie upewnij się, że stojaki są po stronie mięsa w dół.
Umieścić każdą torebkę na tacy do pieczenia i piec w piekarniku przez 2 godziny. Po 2 godzinach otwórz folię i oderwij tak, aby żebra były odsłonięte. Ostrożnie obrócić mięso tak, aby Strona mięsa była na wierzchu, a następnie gotować przez 1 1/2 więcej godzin z otwartą folią. Po zakończeniu żebra będą miękkie, a mięso skurczy się z powrotem z kości. Zakończ pod brojlerem, aby dodać więcej koloru, 1 do 2 minut.
Żeberka podawać z sosem BBQ Tequila.
Zacznij od umieszczenia suszonego chile w misce z 1/4 szklanki gorącej wody do nawodnienia. W średnim rondlu dodaj pastę pomidorową, jasnobrązowy cukier, tequilę, sok z limonki, czosnek i melasę. Dobrze wymieszać i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Dodaj w chile i moczenia wody, doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż smaki zlać się ze sobą, 2 do 3 protokół. Zmiksować blenderem, aż będzie gładka i podawać z żeberkami jako sosem do zanurzania.