TearIMiss You: ciasto z rumem waniliowym nasączone syropem z rumu kawowego i bitą śmietaną Marsala Mascarpone lukier
Ten przepis służy 24 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, cukier puder, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Klasyczne Ciasto Waniliowe Z Lukrem Waniliowym Mascarpone & R, oraz Vanillan mrożona kawa frappe z domową bitą śmietaną waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia muffin patelnie z 24 Muffin wkładki. W misce miksera elektrycznego z przystawką do łopatek ubić obie mąki, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sól, aż dobrze się połączą. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać masło.
Dodać jajka, po kolei, skrobanie miski w razie potrzeby.
Dodać mleko, rum i wanilię i mieszać przez około minutę, aż dobrze się połączą.Napełnić przygotowane Patelnie muffin trzy czwarte pełne z ciasta i bakeuntil wykałaczka włożona wychodzi czysty, ok. 24 minut.
Połącz gorącą kawę, cukier granulowany i rum w misce i ubijaj, aż cukier się rozpuści. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Na lukier: w misce miksera elektrycznego z mocowaniem trzepaczką, połączyć śmietanę do ubijania i marsala i ubijać, aż utworzą się sztywne szczyty. W innej misce wymieszaj drewnianą łyżką ser mascarpone i cukier puder, aż dobrze się połączą. Mieszaninę mascarpone złożyć do bitej śmietany i przechowywać w lodówce do czasu użycia.
Aby zmontować: użyj pędzla do ciasta, aby namoczyć babeczki z syropem z Kawy rumowej, mocząc dwukrotnie. Top z bitą śmietaną Marsala mascarpone lukier.