Zupa Z Pora I Wędzonego Plamiaka
Zupa z pora i wędzonego plamiaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 528 kalorii, 36g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Mieszanka pieprzu kukurydzianego, selera, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć pojedynczy krem można śledzić to danie główne z Tarta z solonym miodem i czekoladą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezmleczny Wędzony Plamiak, Por I Zupa Z Fasoli, Risotto z wędzonym plamiakiem i porem, oraz Zupa z wędzonego plamiaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 180C.
Filety rybne umieścić w płytkim naczyniu żaroodpornym z liśćmi laurowymi i pepeprcorns. Prawie przykryć mlekiem i gotować przez 10 minut, aż tylko gotowane i ryby mogą być płatkowane. Odrzuć mleko, pepeprcorns i liście laurowe.
Usuń skórę i delikatnie płatkuj rybę, odrzucając Kości razem ze skórą.Rozgrzać duży garnek na delikatnym ogniu i roztopić masło.
Dodać cebulę, tymianek i seler do garnka i gotować delikatnie przez około 20 minut, aż mięknie. Umyć pokrojone w kostkę ziemniaki, aż woda będzie czysta, odcedzić i dodać do garnka z porami i 850 ml wody. Dusić 45-60 minut.
Do zupy wlać śmietanę, a po bulgotaniu dodać płatki.
Natychmiast zdjąć z ognia, udekorować szczypiorkiem i podawać z chrupiącym chlebem.Pierwsze zdjęcie w tym poście to moje zgłoszenie na imprezę Snackshots stworzoną i prowadzoną przez moją przyjaciółkę Michelle w Greedy Gourmet. Tematem miesiąca są pory, a termin już dziś! Więc weź porów-pstrykanie
Więcej pyszności dla ciebie!Zupa Caldo verde
Łosoś smażony na kapuście, słodkim ziemniaku i granacie
Wędzony plamiak z flageolets w kremowym sosie musztardowym (lub Nigel Slater robi WTSIM)por & potato soup: kremowo-marzycielski & easy-peasy