Tatar z tuńczyka Lulu na chipsach Wonton

Tatar z tuńczyka Lulu na chipsach Wonton
Przepis Tatar z tuńczyka Lulu na chipsach Wonton może zaspokoić Twoje Chińskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 3 i kosztuje 2,39 zł za porcję. To danie główne ma 630 kalorii, 45g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szczypiorek, sól i pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Tunan i tatar z awokado z kalifornijskim kawiorem na sezamowych chipsach Wonton, Sałatka Z Tuńczyka Z Chrupkami Wonton, oraz Sałatka z tuńczyka Ahi z imbirem Hula vinaigrette + chipsy Wonton dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Darioush Signature Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn