Tatar Koreański

Tatar Koreański
Przepis Koreański Tatar stek jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, filet mignon, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tatar Ze Steku, Tatar Ze Steku, oraz Tatar Ze Steku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać 1 ćwiartkę gruszki; pokroić w bardzo małekubki (około 1/8").
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
2
Umieścić w małej misce i wymieszać z 1/4 łyżeczki soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Cut remainingpear quarters na cienkie plasterki.
4
Umieścić w misce amedium i wrzucić z pozostałą 1 łyżeczką soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Trzepaczka szalotki, sos sojowy, 1 łyżeczka sezamu, olej sezamowy, czosnek i pieprz ina średnia miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać filet mignon i gruszki i delikatnie wrzucić aż się połączy; doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet MignonFilet Mignon
SólSól
7
Starannie łyżka Tatara na plastrach gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
8
Posypać pozostałą 1 łyżeczką sezamu i udekorować szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
Ziarna SezamuZiarna Sezamu

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Koreański można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn