Przepis Koreański Tatar stek jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, filet mignon, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tatar Ze Steku, Tatar Ze Steku, oraz Tatar Ze Steku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obrać 1 ćwiartkę gruszki; pokroić w bardzo małekubki (około 1/8").
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
2
Umieścić w małej misce i wymieszać z 1/4 łyżeczki soku z cytryny.
Koreański można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.