Tarty Z Kremem Kokosowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty z kremem kokosowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 7. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kokosa, bitą śmietanę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tosty Z Kremem Kokosowym, Tarty limonkowe z kremem kokosowym, oraz Tarty Kokosowo-Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu ubić cukier, mąkę, jajka i mleko. Gotować na średnim ogniu, ubijając stale, 10 minut lub do schłodzonego budyniu-jak grubości.
Zdjąć z ognia; wymieszać w 1 szklance słodzonego kokosa i wanilii. Przykryć i schłodzić 6 do 24 godzin.
Upiec zamrożone skorupki tarty zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i całkowicie ostudzić. Łyżka budyniu do tart muszli. Polać słodzoną bitą śmietaną; posypać dodatkowym kokosem.