Tarty Jabłkowo-Malinowe Z Miękiszem
Tarty jabłkowo-malinowe z okruchami to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 2. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, szybko gotującej się tapioki, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarty Amaretto Z Malinami, Kremowe Tarty Z Malinami, oraz Crumb Topped Apple Pie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce połącz maliny i jabłko. W małej misce wymieszaj cukier, tapiokę, cynamon i gałkę muszkatołową.
Posyp mieszanką jabłek; delikatnie wymieszaj, aby równomiernie pokryć.
Podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę na 7 cali. koło.
Przenieś ciasto do dwóch Nie natłuszczonych 4-calowych. żłobkowane Patelnie tarta z dna usuwania. Przycinaj ciasto nawet krawędzią. Łyżka mieszanki malin w skorupkach ciasta.
Skrop roztopionym masłem.
Do polewy w misce wymieszaj mąkę i brązowy cukier.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do musującego.