Tartlets Samoa

Tartlets Samoa
Samoa Tartlets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, sól, dulce de leche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj tartaletki chlebowe, szybkie tartaletki chlebowe z serem ziemniaczanym, Prawie Surowe * Samoa Bary, oraz Samoa M & M Blondies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni. Posmaruj 12-szklankową patelnię muffin z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Mąkę, 1/4 szklanki kokosa, brązowy cukier i sól wymieszać w maszynce do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodać zimne masło i pulsować, aż mieszanina przypomina mokry piasek z kawałkami wielkości grochu, około 5 razy. Umieść 1 czubatą łyżkę mieszanki w każdej filiżance muffinki i naciśnij, aby zrobić równe rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Piec, aż skórki są złote, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wyjąć patelnię z piekarnika i posypać czekoladą równomiernie na każdej skórce. Wyłącz piekarnik; powrót patelni do piekarnika, aby stopić czekoladę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Posypać każdą skórkę 1 łyżką pozostałego kokosa. Lekko ostudzić, a następnie zamrozić skórki na patelni, aż ustawi się, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Cienką szpatułką delikatnie usuń każdą skórkę z patelni muffin. Top z małą gałką lodów kokosowych, skropić dulce de leche i udekorować więcej kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Zdjęcia Tina Rupp
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn