Tartaletki z kurkami i boczkiem

Tartaletki z kurkami i boczkiem
Przepis na tartaletki z kurkami i boczkiem można przygotować w około 40 minut . Ten przepis daje 24 porcje z 2717 kaloriami , 55 g białka i 163 g tłuszczu każda. Za 2,28 USD za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przystawka. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Allrecipes wymaga brandy, soli i pieprzu, oliwy z oliwek i skorupek tarty filo. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszony wynik spoonacular wynoszący 0% . Podobne przepisy obejmują : brukselka z boczkiem i kurkami , pizza z kurkami i mangalicy oraz krostini z kurkami i figami .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 165 stopni Celsjusza (325 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podsmaż szalotkę, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
4
Dodaj czosnek i pieczarki i gotuj, aż będą miękkie. Odglazuruj patelnię brandy i dopraw tymiankiem, pietruszką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
6
W dużej misce wymieszaj jajko, mleko, ser szwajcarski, serek śmietankowy i bekon. Wymieszaj z mieszanką grzybową. Nałóż równomiernie do foremek filo i umieść foremki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15–20 minut, lub do momentu, aż nadzienie będzie gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn