Tartaletki z kurkami i boczkiem

Tartaletki z kurkami i boczkiem
Przepis na tartaletki z kurkami i boczkiem można przygotować w około 40 minut . Ten przepis daje 24 porcje z 2717 kaloriami , 55 g białka i 163 g tłuszczu każda. Za 2,28 USD za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przystawka. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Allrecipes wymaga brandy, soli i pieprzu, oliwy z oliwek i skorupek tarty filo. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszony wynik spoonacular wynoszący 0% . Podobne przepisy obejmują : brukselka z boczkiem i kurkami , pizza z kurkami i mangalicy oraz krostini z kurkami i figami .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 165 stopni Celsjusza (325 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podsmaż szalotkę, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Dodaj czosnek i pieczarki i gotuj, aż będą miękkie. Odglazuruj patelnię brandy i dopraw tymiankiem, pietruszką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
6
W dużej misce wymieszaj jajko, mleko, ser szwajcarski, serek śmietankowy i bekon. Wymieszaj z mieszanką grzybową. Nałóż równomiernie do foremek filo i umieść foremki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15–20 minut, lub do momentu, aż nadzienie będzie gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn