Krem z zupy szparagowej
Krem z zupy szparagowej jest bezglutenowy, pierwotny i wegetariański danie główne. Przepis ten służy 4. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 17g białka, oraz 40 g tłuszczu. 42 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę można śledzić to danie główne z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy obejmują Krem Z Zupy Szparagowej, Surowa Zupa Ze Szparagami, oraz Krem z zupy szparagowej.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek, i smażyć 5 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać szparagi i smażyć kolejne 4 minuty.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz do gotowania na wolnym ogniu i gotuj przez 30 minut, aż szparagi będą bardzo delikatne. * Ostrożnie przenieść do blendera i puree, aż będzie gładka. Wróć do rondla, wymieszaj kwaśną śmietanę i dopraw solą i pieprzem, do smaku.
Przenieś do miski do serwowania. Dust z papryką i podawać.
Usuń płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż do połowy. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładki.