Grillowane Kliny słodkich ziemniaków z masłem klonowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj grillowanych klinów słodkich ziemniaków z masłem klonowym. Ten przepis bezglutenowy, pierwotny i wegetariański serwuje 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz słodkie ziemniaki, oliwę z oliwek, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Grillowane Kliny słodkich ziemniaków z masłem klonowym, Sweet Maple BBQ grillowane Kliny słodkich ziemniaków, oraz Klony Słodkich Ziemniaków Z Masłem Klonowym podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średnio wysokiej temperatury.
Umieścić kliny w dużej misce i skropić olejem. Doprawić solą i pieprzem i wrzucić do połączenia.
Umieść na grillu, gotując ze wszystkich stron, aż do ugotowania, łącznie około 10 minut.
Usunąć i skropić lub posmarować odrobiną masła klonowego, posypać solą i natką pietruszki, aby zakończyć.
W misce wymieszaj masło, syrop klonowy i ziele angielskie, aż będzie lekkie i gładkie. Przechowywać w lodówce i używać jako spread lub stopić i mżawka na naleśniki, grillowane słodkie ziemniaki lub popcorn.