Tartaletki Malinowo-Waniliowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Raspberry Vanilla Tartlets spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, mleko niskotłuszczowe, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tartaletki Z Kremem Waniliowo-Migdałowym, Tartaletki Rabarbarowe Z Imbirem I Wanilią, oraz Tartaletki Z Twarogu Malinowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu ubić cukier, skrobię kukurydzianą i sól; ubić mleko na gładką masę.
Podgrzać na średnim ogniu, ubijając, aż zaczną tworzyć się pęcherzyki.
Jajko ubić w średniej misce. Powoli wlej 1/4 szklanki gorącej mieszanki mleka do jajka, energicznie ubijając, aż będzie gładkie.
Wlać mieszaninę z powrotem do rondla i gotować na średnim ogniu, energicznie ubijając, aż zgęstnieje i zacznie bąbelkować, o 2 protokół.
Przenieść mieszaninę do miski i ostudzić, aż gruby, ubijając często.
Miarka około 1 łyżki budyniu waniliowego do każdej skorupki tartlet i top każdy z malinami.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 godzin.