Tartaletki Malinowo-Brie
Need a wegetariańska przystawka? Tartaletki z malinami-Brie mogą być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać klin brie, masło, dżem malinowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Strawberry Brie Tartlets, Brie-Tartaletki Z Pora, oraz Tartaletki z czerwonej cebuli i Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij skórki z chleba ząbkowanym nożem.
Zwinąć i spłaszczyć każdą kromkę chleba wałkiem do ciasta.
Wytnij 3 okręgi z każdego kromki chleba za pomocą 1 3/4-calowego karbowanego lub okrągłego foremki do ciastek.
Pędzel mini muffin patelnie z roztopionym masłem. Naciśnij kółka chleba na dole i na górze kubków muffin; umyj kubki chleba roztopionym masłem.
Piec w 350 przez 7 minut lub do lekko tosty.
Wyjąć chleb z patelni do muffinów i umieścić na nieczystych blachach do pieczenia. Filiżanki napełnij równomiernie kawałkami sera, a na wierzch po 1/4 łyżeczki dżemu.
Piec w 300 przez 10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, zamrozić skorupki chleba tostowego do 1 miesiąca wcześniej. Rozmrażać w temperaturze pokojowej około 30 minut. Zebrać tartlets, i piec zgodnie z zaleceniami.