Tarta Ze Szparagami I Parmezanem
Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 54 porcje z 40 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, cebula, serek philadelphia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 54 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta szparagowo-parmezanowa, Tarta Ze Szparagami, oraz Tarta Ze Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Linia 9-1 / 2-calowa patelnia z wyjmowanym dnem ze skórką; krawędź wykończenia. Nakłuć dno skorupy widelcem.
Piec 10 do 12 min. lub aż lekko zbrązowieje. Super. Tymczasem rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 10 min. lub aż do karmelizacji, mieszając od czasu do czasu.
Cebulę rozłóż na spód Skórki; wierzch ze szparagami.
Ubić śmietanę, śmietanę, jajka i skórkę z cytryny do wymieszania. 1/4 szklanki parmezanu wymieszać, polać szparagami.
Posypać pozostałym parmezanem.
Piec 20 do 24 min. lub do momentu, gdy wypełnienie jest lekko dmuchane i ustawione na środku.
Przed podaniem wyjąć tartę z boku patelni.