Tangerine Semifreddo (Mrożony Suflet Mandarynkowy)

Tangerine Semifreddo (Mrożony Suflet Mandarynkowy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tangerine Semifreddo (mrożony suflet mandarynkowy). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pistacje, ciężki krem, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tangerine Semifreddo z solonymi migdałami kruche, Tartaletki mandarynkowo-daktylowe z maślanką bitą śmietaną i Granitą mandarynkową, oraz Tangerine Angel Food Cake z mandarynkową glazurą.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Baron des Chartrons Bordeaux. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nos świeżych czerwonych owoców. Świetna struktura, miękkie taniny i świeży finał dojrzałej wiśni i borówki. Elegancki i bardzo typowy dla apelacji.Baron des Chartrons Rouge idealnie komponuje się z grillowaną wołowiną, makaronem serowym lub jagnięciną.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn