Tarta Z Rabarbarem
Tarta rabarbarowa to bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, ciasto na ciasto, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Tarta Z Rabarbarem, Tarta Bezowa Rabarbarowa, oraz Tarta Z Jagodami Rabarbarowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, rabarbar, i cukier; wrzucić dobrze.
Odstawić na 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Rozwałkuj ciasto na 11-calowe koło. Dopasuj ciasto do 10-calowej okrągłej patelni z wyjmowanym dnem. Docisnąć ciasto do dna i boków patelni i wstawić do zamrażalnika na 10 minut. Łyżka mieszanki rabarbaru do skorupy.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut. Całkowicie ostudzić i pokroić w kliny.