Tarta z gruszką i gorgonzolą
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 925 kalorii. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 545 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, gorgonzolę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gruszkowa Tarta Gorgonzola, Ciepła Tarta Gruszkowo-Gorgonzolowa Z Sałatką Z Orzechów Włoskich I Rukoli, oraz Sałatka Gruszkowa Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść gruszki w dużej patelni sosu z ściętą stroną w dół, a następnie cukrem, winem, wodą, pieprzem i liśćmi laurowymi i gotuj na wolnym ogniu pod przykryciem, aż gruszki będą miękkie, około 10-30 minut. (Uwaga: czas gotowania na wolnym ogniu może się różnić w zależności od dojrzałości gruszek.)
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej w cieczy.
Wymieszać gorgonzolę, kwaśną śmietanę, miód, tymianek i żółtko w robocie kuchennym na gładką masę.
Nadzienie rozłożyć na tartej skórce i ułożyć pokrojone w plasterki gruszki.
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż nadzienie zostanie ustawione, około 10-15 minut.