Tarta pomidorowa suszona w piekarniku z kozim serem i czarnymi oliwkami
Tarta pomidorowa suszona w piekarniku z kozim serem i czarnymi oliwkami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 12g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, oliwę z oliwek, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Tarta pomidorowa suszona w piekarniku z kozim serem i czarnymi oliwkami, Tarta z kozim serem i suszonymi pomidorami, oraz Sałatka z komosy ryżowej ze szparagami, kozim serem i czarnymi oliwkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 149°. blacha do pieczenia z folią; folia szczotkowa z 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Posypać lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5
Piec, aż pomidory zaczną się kurczyć i są lekko wysuszone, ale nadal miękkie, około 2 godzin. Fajne pomidory na prześcieradle. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w pojedynczej warstwie w przykrytym pojemniku w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
7
Przenieś ciasto na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem, mocno naciskając ciasto na dno i boki patelni. Trim zwis do 3/4 cala. Zwis złożyć i naciśnij, popychając skorupę 1/4 cala nad patelnią. Przekłuć skórkę widelcem; schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. wyłożyć ciasto folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Usuń folię i fasolę; piec, aż krawędzie skorupy będą złote, przekłuwając widelcem, jeśli skorupa pęcherzyki, o 12 minut dłużej. Cool crust 10 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.