Babeczki Z Nadzieniem Wiśniowym
Przepis Cherry wypełnione babeczki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis służy 24. Ten deser ma 310 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, wiśnie maraschino, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Babeczki Migdałowe Z Nadzieniem Wiśniowym, Babeczki czekoladowe z nadzieniem wiśniowym, oraz Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Dla każdej babeczki, łyżka 3 łyżki ciasta do muffin cup, a następnie łyżka 2 łyżeczki ciasto napełniania na środku ciasta.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki.
W dużej misce, ubić skrócenie, cukier puder i mleko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Umieść lukier w torbie dekorującej wyposażonej w wybór końcówki dekorującej. Zaczynając od zewnętrznej krawędzi babeczek, rura lukier w spiralnym wzorze, stopniowo podnosząc się do szczytu w środku; na górze każdy z wiśnią.