Tarka Z Warzyw Korzeniowych

Tarka Z Warzyw Korzeniowych
Zapiekanka z warzyw korzeniowych wymaga około 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.18 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz korzeń selera, pasternak, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Tarka Z Warzyw Korzeniowych, Tarka Z Warzyw Korzeniowych, oraz Tarka Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W małym rondlu przynieś śmietanę, sól i gałkę muszkatołową na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Połowę ziemniaków układamy równomiernie w płytkim 2 1/2-qt. naczynie do pieczenia, następnie połowa pasternaku i cała szalotka i korzeń selera. Wierzch z połową sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
PasternakPasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Dodać pozostałe Pasternaki, następnie pozostałe ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6
Wlać ciepłą śmietanę na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Posypać równomiernie pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8
Piec do bulgotania, złoty kolor, i miękkie po przekłuciu, o 1 1/4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
9
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
10
Dodać do przodu: do 2 dni; podgrzać w 325 aż środek jest ciepły, około 30 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn