Tapenade

Tapenade
Tapenade jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Ta przyprawa ma 150 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, oliwki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 25% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są Tapenade, Wee Tapenade, oraz Tapenada Figowa.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Oliwki dokładnie opłukać w chłodnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Umieść wszystkie składniki w misce robota kuchennego. Proces łączenia, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski, aż mieszanina stanie się grubą pastą, w sumie około 1 do 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn