Tajski zwęglony bakłażan z Tofu

Tajski zwęglony bakłażan z Tofu
Tajski zwęglony bakłażan z Tofu może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 247 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bakłażany, olej roślinny, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to Azjatyckie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantny Tajski Bakłażan & Tofu, Tajskie Tofu, dyni i zupa z bakłażana, oraz Smażony Dip Z Bakłażana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Olej ruszt grill, i gotować bakłażany ze wszystkich stron, aż zwęglone i czarny, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z ognia i umieścić na stojaku do ostygnięcia. Obrać, pokroić po przekątnej i odstawić.
4
W maszynce lub blendera, połączyć papryki chile, czosnek, kolendra, cebula, cukier, i sok z limonki. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu, i dodać mieszaninę chile. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez 1 minutę. Delikatnie wymieszać w tofu, 1/4 szklanki bazylii, i bakłażan. Gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjąć do naczynia i udekorować pozostałą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn