Tajski Ananas Czerwony Kurczak Curry
Przepis tajski ananas Czerwony Kurczak Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 1 godzina. Na 2,22 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 26g białka, oraz 26g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka papryki, oleju roślinnego, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Tajskie Curry z kurczaka z ananasem, oraz Soczysty Tajski Kurczak Ananas Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart lub holenderskim piekarniku rozgrzać olej na dużym ogniu.
Dodać kurczaka, czosnek i imbir; gotować i mieszać 2 do 3 protokół.
Dodać pastę curry; gotować i mieszać 1 do 2 protokół.
Wymieszać pozostałe składniki. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 do 40 minut lub aż sos zgęstnieje i kurczak nie jest już różowy w środku.