Tajska Zupa Z Kapusty Drobiowej
Tajski rosół z kapusty drobiowej jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jeśli masz pory, marchew, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Tajska zupa z kapusty Napa i orzeszków ziemnych, Tajski Grillowany kurczak i brokuły na kapuście Napa, oraz Meat Lite: Sałatka z kapusty tajskiej z kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć piersi z kurczaka i bulion do piekarnika lub piekarnika holenderskiego. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez.
Kurczaka wyjąć z bulionu i odstawić do ostygnięcia.
Włóż pory i marchew do garnka i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, lub do miękkości. Schłodzonego kurczaka rozdrobnić na kawałki wielkości kęsa i zwrócić go do garnka.
Dodać kapustę i makaron jajeczny i gotować kolejne 5 minut lub aż makaron są miękkie. Zupa powinna być gęsta jak gulasz.
Podawać na gorąco i smak do smaku z tajskim sosem chili.