Tajska Zupa Pomidorowa
Przepis tajska zupa pomidorowa jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy ryż, mleko kokosowe, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Dobrze sprawdza się jako zupa. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Alisa ' s accident Creamy Thai Tomato Soup, zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / restaurant style, oraz tajska zupa z tofu, jak zrobić tajską zupę z tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzej mleko kokosowe i pastę curry, mieszając od czasu do czasu, aż mleko będzie ciepłe i pasta curry się rozpuści. Wymieszać z zupą pomidorową. Gotuj do gotowania na parze, ale nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała.
Zupa z kadzi do misek; na wierzch każdej z gałką brązowego ryżu.
Posypać bazylią, migdałami i prażonym kokosem.