Przepis tajska czerwona zupa Curry jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 2,54 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 8G białka, oraz 43g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka napoju z mleka kokosowego, imbir, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Tajska Czerwona Zupa Curry, oraz Tajska Czerwona Zupa Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu podgrzać olej roślinny na średnim ogniu i podsmażyć czosnek i olej chili, jeśli jest używany, przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Olej Chili
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj czerwoną pastę curry, mieszając stale przez 30 sekund.Wymieszać bulion, mleko kokosowe, mleko konopne, imbir i sól i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.Włącz ciepło do niskiego poziomu i pozwól mu gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.Gdy zupa się gotuje, umieść makaron w dużej misce, przykryj ciepłą wodą i pozostaw na 5 minut.Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Pasta Curry
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Raats Original Chenin Blanc z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.