Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym

Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym
Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Na 19,37 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz musztardę zbożową, medaliony z polędwicy, Sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą, Tajny Składnik (Musztarda Dijon): Moules Dijonnaise, oraz Filet Mignon z sosem musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać miękkie masło i oba musztardy. Uformuj kłodę o długości około dwóch cali i zwiń ją w plastikową folię. Przechowywać w lodówce do zestawu-około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyjmij masło z lodówki. Rozgrzej żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Skrop mięso bardzo lekko olejem roślinnym i pocierać mięso tak, aby było całkowicie, ale lekko, pokryte olejem. Mięso bardzo dobrze doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Umieść medaliony mięsne na gorącej żeliwnej patelni (w zależności od wielkości patelni można to zrobić w dwóch partiach). Uszczelnić, aż na pierwszej stronie uformuje się ciemnobrązowa skorupa-około 8 minut. Odwróć medaliony i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie tylko 130 stopni F, o kolejne 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ułóż medaliony na półmisku i pokrój kłodę masła musztardowego na 8 monet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6
Umieść jedną monetę masła na każdym gorącym steku i pozwól mu się stopić, podczas gdy stek odpoczywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
7
Podawać natychmiast, z bagietką lub zwykłymi ziemniakami gotowanymi na parze, aby pogłębić dodatkowe masło i soki mięsne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn