Tajny Składnik Gulasz Wołowy

Tajny Składnik Gulasz Wołowy
Tajny składnik gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 13,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 428g białka, 129g tłuszczu, oraz w sumie 3049 kalorii. Jest idealny do Jesień. Mieszanka anchois, ocet winny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 108 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), Mój Sekretny Składnik Coleslaw, oraz Smoothies Secret Ingredient.

Instrukcje

1
Wołowinę doprawić solą i pieprzem z obu stron. Brąz mięso w partiach w 5-6 quart holenderski piekarnik na dużym ogniu, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wyjąć na talerz.
3
Obniżyć ogień i dodać wszystkie warzywa. Gotować przez 5-10 minut, aż zmiękną. Wymieszać w pasty pomidorowej i anchois i gotować do stopienia anchois i rozpowszechniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
SardeleSardele
4
Dodać wołowinę z powrotem, z sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Dodaj wino, ocet i pomidory z sokiem (rozbijając je na boku garnka, jak idziesz) i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodaj Czas na pokrycie (możesz potrzebować nieco więcej niż 3 filiżanki). Umieścić w soli, liść laurowy, tymianek, doprowadzić do wrzenia. Dusić, częściowo przykryte, przez 2-3 godziny, aż mięso będzie miękkie. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
7
Gdy ostygnie, odchudzić dużo tłuszczu z góry. Podgrzać na małym ogniu, pozwalając dusić na wolnym ogniu 30-45 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
8
Wymieszać w połowie natki pietruszki i udekorować resztą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano

Składniki

2sardelesardele33 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa12kilogramymięso duszone z wołowiny, pokrojone na 2-3 cale kawałkimięso duszone z wołowiny, pokrojone na 2-3 cale kawałki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory całe w puszkach z sokamipomidory całe w puszkach z sokami2marchew, pokrojona w kostkęmarchew, pokrojona w kostkę4sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyżeberka selera pokrojone w kostkężeberka selera pokrojone w kostkę1(może być lub przeglądać)suszony tymianeksuszony tymianek8goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2pory, dobrze umyć i cienko pokroićpory, dobrze umyć i cienko pokroić796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimieszany olej z oliwek i rzepakumieszany olej z oliwek i rzepaku1Dużecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2(może być lub przeglądać)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu113Orzechy dowolne (posiekane)grzyby białe, grubo posiekanegrzyby białe, grubo posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn