Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta

Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta
Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 29g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 101 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Tagliatelle z rozgniecionym groszkiem, kiełbasą i serem Ricotta-Giada, Rozbity groszek i ser Ricotta, oraz Makaron Z Rozgniecionym Groszkiem I Ricottą.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 minut, jeśli suche lub zgodnie z instrukcjami opakowania, jeśli świeże.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano
3
Odcedzić makaron rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
4
Tymczasem, w dużej, ciężkiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek i czosnek na średnim ogniu i dodać kiełbasę. Użyj drewnianej łyżki, aby rozbić kiełbasę na kawałki wielkości kęsa. Gdy kiełbasa rumiane, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje) Opakowania Chłodzonych Dużych, Kruchych Ciasteczek3 Uncje) Opakowania Chłodzonych Dużych, Kruchych Ciasteczek
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny
5
Wyjąć i odstawić na bok.
6
Dodać groszek do patelni i, używając tylnej części drewnianej łyżki, rozbić groszek. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny
7
Dodać ser ricotta wraz z gotowanym makaronem i wrzucić do herbu, dodając wodę do gotowania makaronu w 1/4 filiżanki dodatków, w razie potrzeby, aby makaron wilgotne. Wrzuć kiełbasę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny
8
Dodać bazylia, ser Pecorino Romano i sól. Wrzucić delikatnie do herbu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(takie Jak PAN®)(takie Jak PAN®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn