Pizza z piwem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Beer Pizzan. Ten przepis jest dla 2 osób. Jedna porcja zawiera 3199 kalorii , 119 g białka i 194 g tłuszczu . Za 13,98 USD za porcję ten przepis pokrywa 65% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom naprawdę podobało się to danie śródziemnomorskie. Będzie hitem na imprezie z okazji Dnia Ojca . Udaj się do sklepu i kup cebulę, ser mozzarella, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Autumn Beer Bread , Barbecued Beer Can Chicken i Beer - Batter Fried Shrimp .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 230 stopni Celsjusza (450 stopni Fahrenheita).
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu i podsmaż pepperoni i boczek, aż się równomiernie zrumienią.
Dodaj grzyby, cebulę i zieloną paprykę. Gotuj i mieszaj około 5 minut, aż będą miękkie.
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszaj składniki z patelni z sosem pomidorowym i piwem. Dopraw czosnkiem, oregano, tymiankiem i solą. Pozostaw mieszankę na wolnym ogniu przez około 15 minut, aż lekko zgęstnieje.
Rozłóż masę na obu spodach pizzy i posyp serem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20–25 minut, aż ser się rozpuści, a skórka nabierze złotego koloru.