Szparagi pieczone z pomarańczą i kminkiem
Prażone szparagi z pomarańczą i kminkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 40 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Wielkanoc. Jeśli masz skórkę pomarańczową, nasiona kminku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Szparagi Prażone Pomarańczowo-Imbirowe, Pieczony Tilapian Pomarańczowy I Szparagi, oraz Szparagi pieczone z pomarańczową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi opłukać; odciąć końcówki łodygi. Na patelni o wymiarach 12 na 17 cali wymieszaj szparagi z oliwą z oliwek, skórką pomarańczową i kminkiem.
Obficie posypać solą i pieprzem.
Piec w piekarniku 450, aż szparagi będą miękkie po przekłuciu, 10 do 12 minut. Ułóż na talerzu.