Medaliony wieprzowe Alfredo
Medaliony wieprzowe Alfredo przygotowuje się od początku do końca w około 20 minut . Ten przepis daje 4 porcje po 438 kalorii , 28 g białka i 33 g tłuszczu każda. Za 2,63 dolara za porcję przepis ten pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, pierwotną i דל פחמימות,zną . Jeśli masz pod ręką charakterystyczny dressing balsamiczny winegret, bulion z kurczaka o 5% mniejszej zawartości sodu, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się dobrze jako danie główne w stylu śródziemnomorskim. Ten przepis z Allrecipes ma 16 fanów. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 57% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Medaliony wieprzowe w stylu kubańskim , Medaliony z kurczaka i sałatka owocowa oraz Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Pieczone medaliony z polenty z szynką .
Instrukcje
Rozgrzej dużą, nieprzywierającą patelnię spryskaną sprayem do smażenia na średnio-wysokim ogniu.
Dodaj mięso i smaż przez 2 minuty z każdej strony, aż lekko się zrumieni.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki oprócz bazylii; gotuj przez 6 minut lub do momentu, aż serek śmietankowy się rozpuści, sos zgęstnieje, a mięso będzie gotowe, często mieszając.