Tacos Z Wołowiną, Fasolą I Warzywami
Przepis wołowina, fasola i Tacos warzyw jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 20g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,11 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, ser cheddar, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Taco Z Pieczonych Warzyw I Czarnej Fasoli, Taco z pieczonych warzyw i Czarnej Fasoli, oraz Tacos Z Wołowiną I Fasolą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i pieprz; smażyć 3 protokół.
Dodaj wołowinę i gotuj, aż wołowina będzie rumiana, a warzywa będą miękkie, mieszając, aby pokruszyć mięso.
Dodaj kukurydzę, mieszankę przypraw taco, pomidory i fasolę; doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 15 minut lub aż mieszanina jest lekko gęsta. Wymieszać z kolendrą.
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wołowiny do każdej skorupy taco; top równomiernie z sałatą i serem.